Skip to content

Horeca

Het is natuurlijk fantastisch dat onze non-alcoholische dranken zowel in de fysieke winkel als online verkrijgbaar zijn, maar ook tijdens een avondje uit of in de gezelligheid van je favoriete eet- of drinkgelegenheid, wil je natuurlijk die heerlijke non-alcoholische dranken genieten.

Met de toenemende vraag naar non-alcoholische opties onder consumenten, wordt het voor horecaondernemers essentieel om een breed en divers aanbod aan alcoholvrije dranken te presenteren. Dit is niet alleen een manier om alle gasten een memorabele avond te bieden, maar ook een strategie die bijdraagt aan een hogere omzet. Door “out of the box”-drankjes aan te bieden, moedig je gasten aan om nieuwe smaken te verkennen en te genieten van unieke non-alcoholische ervaringen.

Wij zijn enthousiast om samen te werken en te ontdekken welke dranken het beste aansluiten bij jouw zaak en je klanten, zodat je een uitgebreid assortiment aan non-alcoholische dranken kunt bieden. We nodigen alle horecaondernemers, van gastronomische restaurants tot gezellige eetcafés en traditionele bruine kroegen, uit om de mogelijkheden te proeven en te ervaren.

Samenwerken? Mail naar samenwerken@zerozeroo.nl of bel ons op 06-24634768 voor een verkenning van de mogelijkheden.

Samenwerken?

Shopping cart