Skip to content

Proeverij

De laatste jaren is de wereld van alcoholvrije dranken uitgegroeid van een bescheiden nieuwkomer tot een essentiële, volwassen speler in de gastronomie. Dankzij steeds vernieuwende innovaties en experimenten met nieuwe technieken, blijft de wereld van non-alcoholische dranken zich onophoudelijk ontwikkelen.

Dit dynamische veld brengt ons bijna wekelijks nieuwe producten, elk voortgebracht door unieke technieken. De wijn die je anderhalf jaar geleden proefde, vertegenwoordigt niet langer de huidige stand van zaken in smaak en kwaliteit. De vooruitgang in vegan, 100% alcoholvrije dranken, gefermenteerde theeën en gedistilleerde kruiden is ronduit opmerkelijk.

Ben je nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen en smaken? Maak dan kennis met onze wereld via een onvergetelijke proeverij. Neem contact op via proeverij@zerozeroo.nl of vul onderstaand contactformulier in om samen jullie wensen te verkennen en onze mogelijkheden om een memorabele tasting-ervaring te creëren, te bespreken.

Met een uitgebreid assortiment aan bieren, wijnalternatieven, spirits en kombucha’s, zijn onze proeverijen verrassend veelzijdig. Of je nu interesse hebt in een exclusieve bierproeverij met enkel blonde bieren, een diepgaande verkenning van wijnalternatieven, een bruisende sparkling tasting, of een creatieve mocktail workshop; wij bieden het allemaal. Van 100% 0.0-dranken voor bijzondere gelegenheden zoals baby-showers, tot veganistische kombucha proeverijen – laat ons weten wat je zoekt. Een e-mail of telefoontje is genoeg om samen de perfecte proeverij samen te stellen.

Boek een proeverij

Shopping cart