Skip to content

Over Ons

Nadat we in onze studententijd voldoende alcoholische versnaperingen hadden genoten, gingen we elks ons eigen pad en scheidden onze wegen. Enkele jaartjes ouder (en wijzer) vonden we elkaar weer in een gedeelde passie die zich in de afgelopen jaren had ontvouwd, de alcoholvrije drank! We haalden de banden aan (en de mooie oude verhalen natuurlijk) en startten onze ontdekkingsreis.

Al snel ontdekten we dat er in de markt een enorme innovatieslag gaande was. Menig enthousiast producent van bier, wijn en spirits was bezig met het (door)ontwikkelen van een hoogwaardig alcoholvrij alternatief voor de aloude bieren, wijnen en cocktails.

Jaja… dat zal wel, hoogwaardig….

Maar, eerlijk is eerlijk, wat hebben we ons verbaasd over de kwaliteit van deze dranken! En van de innovaties die er gaande zijn om een nog mooiere drank te maken waar geen alcohol aan te pas komt. Er ontstaat een geheel nieuw segment van dranken die op gastronomische wijze gebruikt kunnen worden, wat je eigenlijk tekort doet als je het ‘een alternatief’ noemt.

Dus… Hoe krijgen we deze smaakverbluffende dranken nu bij de consument die er oh zo naar verlangt? Simpel! We openen een ‘alcoholvrije slijterij’!

Een plek waar we iedereen kunnen helpen in zijn of haar zoektocht naar een lekkere non-alcoholische drank, voor ieder moment! Want of je nu met je vrienden in de kroeg staat, op de vrijmibo van werk, op de verjaardag van je geliefden of gewoon op die doordeweekse avond, je verdient áltijd een smaakvolle non-alcoholische drank!

Zin in een non-alcoholic experience?! Laat het ons weten via info@zerozeroo.nl.

Shopping cart