Skip to content

Meer Zero Zer0.0

Zero Zer0.0 is ontstaan vanuit de passie voor de alcoholvrije drank. We willen een inspiratiebron zijn voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige non-alcoholische drank.

In onze slijterij vind je een ruim assortiment van de beste bieren, veelal geproduceerd door brouwerijen die zich gespecialiseerd hebben in het brouwen van alcoholvrij bier; wijnen die geproduceerd zijn met de laatste innovaties voor het de-alcoholiseren van wijn; en spirits waar de lekkerste cocktails mee kan maken!

Uiteraard is dit gehele assortiment ook te vinden in onze webshop zodat jij morgen alweer je favoriete drank in huis kan hebben!

Zin in een non-alcoholic experience op een eigen locatie? Kijk dan eens bij ‘proeverij’ of ‘mobiele bar’. We komen met plezier naar je toe jou onze meest bijzondere dranken te laten ontdekken!

Ook voor de zakelijke markt kan je bij ons terecht. Zo zijn we importeur van enkele producten en bieden we deze aan tegen zakelijke tarieven aan retail of horeca. Samenwerken? Mail naar samenwerken@zerozeroo.nl

Op onze website vind je ook leuke recepten en blogs ter inspiratie of ondersteuning in je ontdekkingsreis. Heb je een vraag, is iets onduidelijk of ben je gewoon nieuwsgierig? Wij horen het graag!

Shopping cart